vineri, 4 decembrie 2009

M-am hotărât!

Partea II: Vocea raţiunii

Şi totuşi… doar n-o să creadă cineva că cei ce dorim ca în fruntea ţării să nu mai auzim hăhăieli şi minciuni ne-om apuca să-l votăm pe Băsescu, doar ca să le demonstrăm celor 30% din oameni ce l-au susţinut în primul tur că s-au înşelat.
Şi totuşi… nu se mai poate cu mizeria actuală şi concentrarea a tot mai multor decizii la cheremul unui singur om – un om cu atitudini de neom, cu porniri violente şi autoritare. Chiar dacă vom înlocui brusturele cu pălămida, trebuie menţionat că un brusture ce s-a înrădăcinat pervers şi periculos în ultimii cinci ani este mai periculos decât o pălămidă proaspătă. Cu atât mai mult cu cât, dacă acest brusture un va fi deranjat nici în următorii cinci ani, el va deveni de mărimea unui copac – înconjurat de pământ rămas sterp.
A-l vota pe Geoană este un şut un fundul nostru rebegit de datorii şi nevoi. Este probabil şutul de care avem nevoie pentru a merge încă un pas – mititel – înainte.
Câştigul Guzganului Rozaliu va fi evident pierderea noastră. Însă nu avem altă şansă, decât să permitem găştii pesediste să mai fure cinci ani, pentru a ne trece puntea cum-necum, până la următoarele alegeri când, speranţa de a avea din ce alege ceva mai de soi ne va da un nou suflu. Sau poate nu…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu